top of page

Přilož ruku k dílu

DSCF2988.jpg

ambice a řemeslo
šílené nápady
bezchybná organizace
adrenalin
humor, z kterého mrazí

Co ještě stojí za našimi vypiplanými eventy?

Tým fungující jako živý organismus, kde každá buňka dokonale zná svou roli, ale i její návaznost na práci ostatních. A dokáže improvizovat, když se někde něco pokazí.

Náš vysněný kolega nebo kolegyně

  •  Se chce pořád zlepšovat.

  •  Dělá spolehlivě svoji práci, ale přemýšlí i za ostatní.

  •  Se nenechá rozhodit nečekanou změnou.

  •  Rád / ráda pracuje.

  •  Má smysl pro humr.

Co pro tebe máme připraveno my

  • Celou výplatu na pásce a včas.

  • „Vysokou školu cateringu“ - učit se můžeš od těch nejlepších v oboru.

  • Práci s kvalitními lokálními surovinami.

  • Možnost se kreativně vydovádět...

  • ...a podívat do neobvyklých a luxusních míst.

+ obědy a občasné občerstvení zdarma, narozeninový dárek v hodnotě 2 000 Kč, teambuildingy a společné večeře 4× ročně, pracovní telefon (dle pozice)

Od koho se můžeš učit

Zakladatelka

Milada Janáková

Milada_Janakova_Portret

Co o ní říkají kolegové:

 

"Dokáže se vcítit do potřeb klienta a poradí si v každé situaci."

 

"Je neskutečně kreativní – co vymyslí během minuty, nebyla bych schopná vymyslet ani za rok."

 

"Je vždycky ochotná pomoct, i když má své práce dost."

„Inspirace je

důležitá, aby se služba neustále posouvala.“

 

  • Podcast pro Forbes.cz
  • ​úspěšně provedla White Circus covidovou krizí

  • má zkušenosti s pořádáním akcí po celé ČR i Evropě

  • v oboru pracuje 20 let

Manažer

Víťa Fečo

Vita_Feco_White_Circus_foto2_Vojtec_Veskrna_ctverec.jpg

Co o něm říkají kolegové:

 

„Dokáže zorganizovat event bez chybičky – naší kreativu překlopí do bezchybné realizace.“

„Je klidnou konstantní silou cateringu, díky níž můžeme jít stále dál.“

„Má analytické myšlení a velmi systematické pracovní postupy.“

„Klíčem k úspěchu akce je dobrá příprava

a zkušenosti.“

  •  v oboru pracuje 20 let

  • zorganizoval přes 1 000 eventů pro 2–9 000 hostů

  • odchoval na 20 dnes úspěšných event manažerů

  • s některými klienty spolupracuje přes deset let

Přicházíš
z restaurace?

Co je u nás jiné (a lepší)

  •  Pokaždé jiné prostředí – kuchyni budeš stavět jednou na louce, podruhé ve Španělském sále na Pražském hradě.

  •  Pokaždé jiní hosté - seznámíš se spoustou  nových a zajímavých lidí.

  •  Pokaždé jiné menu - staneš se mistrem ve svém řemesle.

  •  Důraz na plánování - naučíš se předvídat i nepředvídatelné.

  •  Neustálá improvizace - problémy budeš řešit za  běhu a ostatní na tebe budou spoléhat.​

  • A co o práci ve White Circus říkají sami zaměstnanci?

Nabíráme:

Kuchaře pro catering

Kreativce, kterého baví vymýšlet nové věci

a každou chvíli vařit kuchyni jiného původu. Specialistu na teplou nebo studenou kuchyni, který už není začátečník - může se opřít o pevné kuchařské základy, což mu dává svobodu experimentovat.

 

Baví ho vařit beze zbytků, protože ví, kolik je za každou surovinou práce a nezalekne se ani přímé komunikace s hosty.

mzda: 55 000-60 000 Kč hrubého
pracovní doba: nepravidelná, závislá na aktuální vytíženosti

Výpomoc na obsluhu hostů

Dobrodruha, který má rád místa, kde to žije, a chce nahlédnout do zákulisí jedinečných eventů – od těch komorních až pro akce pro stovky lidí. Nebojí se komunikovat s lidmi, a kdy je to potřeba, dokáže improvizovat.

Chce poznávat zajímavé pražské lokality a s úsměvem na tváři spolutvořit akce, na které se jen tak nezapomíná.

Na detailech se domluvíme osobně. Stačí vyplnit dotazník níže.

Brigádníka do kuchyně

Fanouška gastronomie s vytříbenými chuťovými buňkami, kterého láká vyzkoušet něco nového a má zkušenosti s teplou nebo studenou kuchyní. Chce pracovat se špičkovými lokálními surovinami a pod taktovkou zkušenějších kolegů zkoušet nové kulinářské postupy.

Náročné momenty vnímá jako příležitost pro zlepšení a i pod tlakem je pro něj na prvním místě kvalita vydaného jídla.

Na detailech se domluvíme osobně. Stačí vyplnit dotazník níže.

Potkáme se?

Přilož CV
Upload supported file (Max 15MB)
Prilhlaska

Co se u nás aktuálně děje?

bottom of page